Burgers Thuisbezorgd in Den Haag

Online hamburgers bestellen en laten bezorgen!

Bestel bij Burgerz in Den HaagBestel bij De Sierkan in Den HaagBestel bij Rootz in Den HaagBestel bij Gember in Den Haag

Burgerz – Den Haag
Burgerz staat voor 100% puur en eerlijk eten. Alles wordt vers bereid: elke burger, saus en salsa! Bestel deze burgers nu thuis in Den Haag of Scheveningen.

Burger Tip: The Italian Job (180g) – Lamsburger, Romaine sla, rode ui, serranoham, truffelmayonaise, parmezaanse kaas – €14,00

Adres: Prinsestraat 23, Den Haag

Bestel online

Hamburger (De Sierkan)
Foto: sierkan.nl

De Sierkan – Den Haag
Deze brasserie is gevestigd in een oude zuivelfabriek. De Sierkan heeft lekkere broodjes op het menu staan. Natuurlijk mag de hamburger niet ontbreken, maar ook de pulled pork is het proberen waard.

Burger Tip: Hamburger – Harissa burger, pulled pork, pancetta, coleslaw en verse friet met homemade mayo – €15,00

Adres: Koningin Emmaplein 3, Den Haag

Bestel online

Gember – Den Haag
Gember is een duurzaam en verantwoord restaurant. Er staat zowel een vegetarische hamburger op het menu als een vleesvariant. Beiden ontzettend smakelijk!

Burger Tip: Gember veggi burger – Burger van paddenstoelen, courgette, bosui, huisgemaakte friet, warme mayonaise – €12,50

Adres: Stadhouderslaan 43, Den Haag

Bestel online

Rootz – Den Haag
Bier en burgers gaan hand in hand. Rootz heeft maar liefst 300 bieren uit België en Nederland. In 2014 is Rootz zelfs verkozen tot het beste bierrestaurant van Nederland. Je burger bestel je hier dus samen met een lekker biertje!

Burger Tip: Rootz Burger – Veal burger, ganda ham, lobster mayonnaise, romaine lettuce. Served with fries – €15,50

Adres: Grote Marktstraat 14, Den Haag

Bestel online

Zin in een hamburger? Op burgersthuisbestellen.nl vind je een overzicht van de lekkerste hamburgerrestaurants in Den Haag. Via onze website kun je direct online bestellen bij een van de burger hotspots in jouw buurt. Kies een restaurant en klik op ‘Bestel online’. Check vervolgens of het restaurant bij jouw thuis bezorgd. Kies daarna een heerlijke burger van het menu, voeg een side en drankje toe en plaats je bestelling. De burgers worden daarna snel bij je bezorgd. Eet smakelijk!